Marbella – Cortijo Del Mar

Moderne leilighet med skandinavisk stil som ligger kun 45 minutter med bil fra flyplassen i Malaga. Leiligheten har to store soverom, stor stue, to bad med boblebad, massasjedusj, kjøkken, og stor terrasse med sol fra morgen til kveld. Det ene soverommet har én stor dobbeltseng, mens det andre har to senger.

Kun tyve meter fra inngangsdøren ligger et stort svømmebasseng hvor man kan velge å ligge på gresset, låne stoler gratis eller leie store dobbeltsenger. Bassenget har også eget barneområde, badevakter, samt egen restaurant som er åpen i perioden april – oktober.

Leiligheten har stillegående aircondition, gratis wifi,  internasjonale tv-kanaler, og parkeringsplass innendørs. Det er også gode parkeringsmuligheter i gatene rundt leiligheten.

Ta kontakt for leiepris.

Ting å gjøre på ferie i Marbella

Leiligheten ligger i Estepona, Marbella, et område som er kjent for sine mange golfbaner, strender, gode restauranter og gode uteliv. I tillegg er det kort vei til mange spennende byer, samt aktiviteter for barn og barnefamilier. Under følger noen gode tips for hva man kan gjøre når man er på ferie i Marbella! 

Strandliv

Det er mange strender og gode alternativer for både barnefamilier og for de som vil ha litt mer fart og trøkk. Hvis man reiser med barn kan vi anbefale en tur på Funny Beach som ligger ti minutter fra leiligheten. Denne stranden er tilrettelagt for barnefamiler og er svært populær. Vil man på en mer eksklusiv beach club kan vi anbefale en tur på de kjente Nikki Beach, Ocean Club eller Puro Beach. Alle ligger en kort kjøretur fra leiligheten. Vi anbefaler alle som skal hit å bestille senger på forhånd, i hvert fall i høysesong (mai – august).

Middag i gamlebyen
Gamlebyen i Marbella er velkjent og vakker

Costa Del Golf

Er du på jakt etter gode opplevelser på golfbanen har du mer enn nok å velge mellom. Det er ikke uten grunn at Marbella blir kalt «Costa Del Golf». Det florerer av flotte baner og Golf Service gir deg en fin oversikt. Det er mange fine baner i nærheten av leiligheten, blant dem er Rio Real, Atalaya, Marbella Golf & Country Club og Los Naranjos. 

Byer i nærheten

Liker du bylivet og sightseeing kan vi anbefale en tur til byen Marbella som ligger en kort kjøretur unna. Her kan du blant annet besøke det det kjente «Plaza De Los Naranjos» og en rekke andre fine ting som strandliv, shopping og gode restauranter. Dersom man vil se og bli sett er Puerto Banus stedet for deg. Dette er en shopping- og festby uten like på Costa Del Sol og her kan man oppleve mye på både kveldstid og dagtid. En tur til den kjente restauranten Los Bandidos kan for eksempel anbefales. Litt lenger bort i veien ligger Estepona by, som er den litt mindre kjente av de tre byene som ligger i området. Dette er en ganske stor by med mange gode restauranter, god shopping og fine strender. I tillegg er det litt billigere enn eksklusive Puerto Banus. 

Puerto Banus
Havnen i Puerto Banus

Dersom man har litt bedre tid på seg anbefaler vi en tur til fjellbyen Mijas, til den vakre øybyen Cadiz eller til den vakre storbyen Sevilla. Det er heller ikke langt til Gibraltar.

mijas
Mijas er et populært reisemål

En ting der vi helt sikre på. Det er masse å gjøre for dem som vil ha en opplevelsesferie, enten man er på familietur eller sammen med kameratgjengen. 

24 timers security for å hente nøkkel Gratis wifi Stillegående aircondition Svømmebasseng Barneområde Badevakter Parkeringsplass

Avstand til butikker/restauranter

Bil: 3 minutter
Til fots: 10 minutter

Avstand til havet/strand:

Med bil: 10 minutter
Til fots: 30 minutter

Avstand til Puerto Banus:

Med bil: 10 minutter

Avstand til Estepona:

Med bil: 15 minutter

Veibeskrivelse:

Se kartutsnitt under.